Διεύθυνση Ομίλου: Αμοιρίδειο Αθλητικό Κέντρο(ΘΥΡΑ 4, Τηλέφωνο & FAX: 2541025690 ,ΤΚ:67100, Ξάνθη, E-mail: chessxanthi@gmail.com
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Ο Ξάνθης θέλει να ευχαριστήσει δημόσια το «Κέντρο Ξένων Γλωσσών-Πληροφορικής Χατζηστεφάνου» για την κάλυψη των δαπανών διοργάνωσης των αγώνων καθώς επίσης και την ποτοποιία Κομοτηνής «TUVUNU Α.Ε» για την προσφορά νερών και χυμών στους αθλητές

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Σκακιστικά Νέα (ενημερωμένο!)


Ξεκίνησαν οι αγώνες του Ατομικού Πρωταθλήματος Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και οι Προκριματικοί Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κ18 τηε ΕΣΣΑΜΘ. Απο το Σκακιστικό Όμιλο Ξάνθης συμμετέχουν συνολικά 11 σκακιστές. 
Στο Προκριματικό Όμιλο για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κάτω των 18 συμμετέχουν οι Σταμουλάς Νίκος, Παπαϊωάννου Βαγγέλης και Χασούρης Γιώργος. 

Ο Α΄ Όμιλος του Ατομικού Πρωταθλήματος είναι ασθενέστερος σε σχέση με τις δυνατές συμμετοχές των προηγούμενων ετών (μόλις 6 συμμετοχές), ωστόσο στο Β΄ Όμιλο συμμετέχουν 34 παιδιά και από τον όμιλό μας συμμετέχουν οι: Γεωργιάδης Νίκος, Μπατσάκης Δημήτρης, Μπονόβα Μαρία, Ουμουτίδης Χρήστος, Παπαϊωάννου Έφη, Πλευρίδη Βασιλική,Παρασκελίδης Χρήστος και Φρέντζου Θεοδώρα. Οι αγώνες γίνονται κάθε Σάββατο και Κυριακή και ολοκληρώνονται τη Κυριακή 9 Δεκεμβρίου.

Τα αποτελέσματα και τις κληρώσεις μπορείτε να παρακολουθείτε στο www.chesskavala.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου